Hungary Klubrádió online
Klubrádió online
OFFLINE LIVE

Klubrádió online

Klubrádió Online

Klubrádió Online Hallgatása - Élő Adás - Klubrádió 92,9 Mhz - tények, vélemények - feketén, fehéren.  Klubrádió Élőben Most! Magyarország egyetlen „talk and news” (tények-vélemények) rádiója. A Klubrádió 40 féle interaktív, tematikus magazinműsort kínáló műsorszerkezete egyedülálló a hazai rádióspiacon! Erős hír- és információszolgáltatás, tájékoztatás, közszolgáltatás – közélet, közlekedés, időjárás, gazdaság, kultúra. Tematikus műsorkínálat – fogyasztóvédelem, könyvek, ingatlan, utazás, autó és közlekedés, életmód, közélet, szórakozás online élőben. Közvetlen beszélgetős magazinműsorok - a hallgatók és a szakértők bevonásával.

Klubrádió Online Hallgatása - Élő Adás

Hallgasd nálunk élő adásban a vélemény és híradó rádióját online, a Klubrádiót. A rádió 1999-ben kezdte meg működését a Magyar Autóklub szárnyai alatt. Ekkor még közlekedés és baleset-megelőzés volt a rádió fő profilja, mely 2001-ben tulajdonosváltást követően lett a vélemény és hír rádiója. A rádió volt, hogy 12 vidéki frekvencián is sugárzott, ezeket 2011-re elvesztette és a budapesti FM 95.3-as frekvenciát sem nyerte el. Ezután már csak a 92.9 MHz-en hallható Budapesten és annak 60 km-es körzetében. Ennek a frekvenciának köszönhetően közel 200 ezer embert érnek el. A klubrádió különleges módon több mint 40 különféle tematikus műsorral várja a hallgatókat. Céljuknak tekintik az erős hír- és információszolgáltatást, tájékoztatást, közszolgáltatást. A Klubrádió célközönsége a 35 év feletti hallgatók, akik nyitottak a világra. A rádió egyik legnépszerűbb adása Bolgár György Megbeszéljük című, hétköznaponként hallható műsora, amit hétfőnként Dési János vezet. Klubrádió online hallgatása élő adás ban 0-24 ig lehettséges vagy élőben most!

Klubrádió Online Hallgatás

Klubrádió szlogenje: A vélemény- és hírrádió rádiója. A klubrádió online hallgatása, leköti figyelmét és tartalmas kikapcsolódást nyújt. A klubradio.hu archivum - klubrádó telefonszám - ma reggeli műsora megtalálható a rádió honlapján! Klubrádió online hallgatás -a legjobb rádió csatorna választás! Klubrádió Élőben Most!

Rádió 1 online

Petőfi Rádió Online

Retro Rádió Online

Sláger FM Online

Best FM

Karc FM Online

Dankó Rádió online

Kossuth Rádió Online

Rocker Rádió

klubrádió online

ambeima stereo

radio mioveni

gaga rádió

szépvíz fm

radio crisami

gool fm

spacesynth radio

radiopalast

Contacts

Address Klubrádió Cím: 1037 Budapest, Bokor u. 1-3-5.

Klubrádió online reviews :

2021.01.24.

Klubrádió Online Hallgatás a legjobb választás!

Leave a review

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE