Hungary Budapest Dankó Rádió Online
Dankó Rádió Online
OFFLINE LIVE

Dankó Rádió Online

Dankó Rádió online

Dankó Rádió az ország legnépszerűbb nótarádiója. A közmédia adójának zenei kínálatát legfőképpen magyar nóták, népdalok és cigányzenék színesítik. A rádió mottója: Csendül a nóta, száll a muzsika. Kapcsolat
  • Telefon: 06-1-759-6071, 06-30-759-6071 (H-P: 12-14h)
  • Email: [email protected]
  • Cím: 1037 Budapest, Kunigunda útja 64.
Ezen az oldalon összegyűjtöttük az ország legnépszerűbb rádióit. Iphone, Ipad, Ipod Touch és Android rendszerű készülékeken is lehetséges a Dankó Rádió online hallgatása (ingyen, külön alkalmazás telepítése nélkül)! Rádióhallgatás közben egy másik ablakban tovább tudunk netezni, vagy egyéb alkalmazást futtatni.
Hallgasd nálunk Magyarország legnépszerűbb nóta rádióját, a Dankó Rádiót online, amely 2012. december 22-én indult. A Dankó Rádió a közmédia legújabb rádióadója, melynek zenei kínálatát klasszikus magyar nóták, cigányzenék, operettek, népdalok, világzenék és táncdalfesztiválok színesítik, de a rádió stúdiójából élő zenés műsorok is várják a hallgatókat. A rádió névadója Dankó Pista cigány származású zeneszerző. A rádió célja pedig indulásakor az volt, hogy a médiából egyre jobban kiszoruló magyar nótát, cigányzenét és több hasonló hagyományos zenei stílust visszahozzanak a mindennapokba, hiszen ezeknek sokkal népesebb a rajongótábora, mint amennyi médium sugározza őket. Dankó Rádió szlogenje: A magyar zene rádiója Csendül a nóta, száll a muzsika.

Dankó Rádió Online reviews :

No reviews added yet. Be the first to add a review for the station.

Leave a review

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE